همه مطالب

مقایمقایسه تیغه مسطح، با تیغه مخروطی
سه تیغه مسطح، با تیغه مخروطی

در نتیجه، در سطوح بزرگ، تیغه های مسطح نسبت به تیغه های مخروطی ذراتی با سایز یکنواخت تر ایجاد می کنند. این می تواند در دنیای قهوه ترک دوگانگی ایجاد کند. آیا بهتر است که ذرات را به حالت یکنواخت نزدیک کنیم یا بهتر است خاکه های بیشتری در ترکیب داشته باشیم؟ خاکه ها جریان آبی را که وارد قهوه می شود مسدود می کند و باعث می شوند که آب ذرات بزرگتر را غوطه ور کند.

سوال این است که آیا این باعث می شود اسپرسوی بهتری داشته باشیم یا اگر ذرات به صورت یکنواخت باشند و جریان آب بهتر وارد قهوه شود بهتر است؟

هر کدام از این دو طرفدارانی دارد. من معتقدم که هر دو می توانند برای درست کردن اسپرسوی عالی استفاده شوند، اما من از نظر تئوری تیغه مخروطی را انتخاب می کنم. تیغه های مسطح فولادی نسبت به تیغه های مخروطی کمتر استفاده می شوند. این به این معنی است که هزینه مواد مجموعه ی تیغه مسطح پایین تر است. هنگام خرید دستگاه آسیاب نیز این افزایش هزینه دیده می شود.

اگر آسیاب Mazzer را به عنوان پایه در نظر بگیریم، می بینیم که آسیاب Kony معمولاً از آسیاب Major گران تر است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *